Üdvözöljük a FIBARO világában

Nagy öröm számunkra, hogy Önt is üdvözölhetjük világunkban, ahol a biztonság, a család és a kényelem a legfontosabb. Igyekeztünk megalkotni egy olyan rendszert, amely mindenben megfelel az Ön igényeinek és lehetőséget ad arra, hogy a saját elképzelései szerint alakítsa annak működését.

Teremtse meg személyre szabott intelligens otthonát!

A Fibaro rendszer mindent az Ön utasításai szerint csinál. Felhasználóbarát kialakításának köszönhetően kezelése és működése rendkívül egyszerű és átlátható.

 

home center lite2

A Fibaro Home Center Lite egy kompakt vezérlőegység, amely a Fibaro Home Center 2 vezérlőegységhez hasonló funkciókkal bír.

A méret számít

hcl_meretRengetek funkciót sikerült egyetlen kis dobozba beletenni. Miniatürizált és fejlett technológia a lehetetlent is lehetővé teszi. Ez a kis kompakt vezérlő egy fejlett vezetéknélküli kommunikációval minden eddiginél kényelmesebbé teszi az Intelligens Otthonának az irányítását.

Kis méret- nagy élmények

 

hc_size

 

 

Akár 230 eszköz kezelése

A vezeték nélküli Z-Wave technológiának köszönhetően a rendszer telepítése nem igényel sem bontás, sem átalakítást, sem kábelezést. Bármilyen épületbe (berendezettbe is) könnyedén telepíthető.
A Home Center Lite-ban egy hihetetlenül energiatakarékos Cortex A8 processzor van és a hatékony rendszernek köszönhetően akár 230 különféle Z-Wave kompatibilis eszközt képes kezelni.

coretex_icon

Cortex A8 (720MHz)

zwave_icon

Z-Wave a fedélzeten

A multimédiás rendszerek vezérlése

A Home Center Lite lehetővé teszi otthoni multimédiás és FIBARO rendszere közötti integrációt. Így könnyedén kezelheti TV készülékét, házimoziját, HI-FI rendszerét okostelefonja és a Fibaro alkalmazás segítségével.multimedia

Energiagazdálkodás

A FIBARO rendszer beépített energiagazdálkodási funkciójának köszönhetően figyelemmel kísérheti  az otthonában található elektromos eszközök energiafelhasználását és optimalizálhatja azok energiafogyasztását. A részletes statisztika és a diagramok alapján, akár a következő villanyszámla összegét is megbecsülheti.

energiagazdalkodas


naplozas
Események naplózása

A FIBARO rendszer segítségével ellenőrizheti, hogy gyermeke mennyi időt töltött videójátékozással, vagy a TV nézésével. Készítsen időbeosztást és tartsa az irányítást a kezében!

 

naplozas2

 

Számos bővítési lehetőség

A Home Center Lite moduláris felépítésű rendszer. Csatlakoztassa otthoni internettel rendelkező hálózatához és máris hozzáférhet a világ bármely pontjáról. Nyomon követheti a biztonsági kamerák képeit, a riasztó rendszer riasztásait. A tartalék akkumulátor és a GSM modul segítségével egy esetleges áramkimaradás, vagy telefon hálózati hiba esetén is a kezében tudhatja az ellenőrzést.

bovetesilehetoseg

Ez csak a kezdet…

 

Műszaki adatok:

  • ARM Cortex A6 720 MHz processzor
  • Rádió protokoll: Z-Wave
  • 128 MB tárhely, 128 MB RAM
  • Frekvencia: 868,4 MHz
  • Átviteli hatótávolság:  30 méter beltéren (épület szerkezetétől függően), 50 méter szabadtéren

home center 2

A Home Center 2 a Home Center Lite-hoz hasonlóan, a fejlett Z-Wave vezeték nélküli technológiának köszönhetően, akár 230 különféle otthon elhelyezett eszközzel képes kommunikálni. A fejlett adattárolási és adatmentési technológia által a beállításait egy USB adathordozón biztonságosan tárolhatja. A kezelőfelületet az előre meghatározott elemekből a saját ízlésének megfelelően alakíthatja ki.

A Home Center 2 nem csak egy elektronikus készülék, hanem egy jól megtervezett, innovatív vezérlőegység, exkluzív tömör alumínium házba építve és eddig nem látott funkciókkal felvértezve.

hc2_3
hc2_2

Rendkívül gyors és hatékony működés

hc2_intelatom

1,6 GHz Intel Atom processzor

hc2_dysk

4 GB helyreállító lemez

hc2_ram

1GB RAM – 2GB SLC meghajtó

Gyors és egyszerű telepítés

Csatlakoztassa a vezetéket az ábrán látható módon

hc2_hatulhc2_login

A hálózatra csatlakozástól számított 2 percen belül a Home Center 2 üzemkész. Alapértelmezésben a Home Center 2 a DHCP szervertől kap IP-címet. Ha nem biztos az IP-cím helyes kiosztásában, akkor tartsa lenyomva a „Recovery” gombot néhány másodpercig, ennek hatására a Home Center 2 automatikusan statikus 192.168.81.1 IP-címet kap. Ezután nincs más dolga, mint beírni ezt a címet egy böngésző címsoráa.

Új lehetőségek

A Home Center 2 újabb funkciója, hogy képes több eszközt csoportosítva kezelni. Ennek az előnye, hogy egyszerre több eszköz vezérelhető és ezek csoportosításával kevesebb ikon is elegendő a kezelőfelületen.ujlehetoseg

Kényelmes használat

A kezelőfelület segítségével könnyedén csoportosíthatja eszközeit. Például az azonos funkciót ellátó berendezések (fűtés, hűtés, öntözés) egy panelen szerepelhetnek. Lehet napi, vagy akár heti működési programot is létrehozni.kenyelmeshaszn

Helymeghatározás

A Home Center 2 egyedülálló funkciói közé tartozik a családtagok helyzetének meghatározása.

helymegHome Center 2 megmutatja a családtag útvonalát és az aktuális pozícióját
helymeg3Home Center 2 összeköti a mobiltelefonját és Fibaro rendszerét
helymeg2A mobilalkalmazás folyamatosan tájékoztatja a Home Center 2-t a pillanatnyi helyzetéről

 

Feladatsorok létrehozása

 

hc2_feladatsor1
hc2_feladatsor2Feladatsor eső esetén:
-tetőablak becsukása,
-kerti öntöző kikapcsolása,
-eső állapot rögzítése

Öntözőrendszer bekapcsolása 6:00-korhc2_feladatsor3Minden nap reggel 6 órakor ellenőrzi, hogy esik-e az eső. Ha nem esik, akkor bekapcsolja az öntözőrendszert.