mozgas_top

A FIBARO Mozgásérzékelő egy rendkívül fejlett többfunkciós vezeték nélküli kompakt érzékelő. Ez kis eszköz 4 különböző funkcióval bír: mozgásérzékelő, fényérzékelő, hőmérsékletérzékelő és gyorsulásmérő. Mindegyik érzékelőhöz Ön állítja be, hogy a „szem” milyen színnel figyelmeztessen.

A természet ihlette

A szépségét a természet alkotta, a fejlett technológiáját pedig az ember, és ebből a két dologból hozta létre a Fibaro a tökéletes mozgásérzékelőt.  A megjelenését az ókori egyiptomi kultúra ihlette, ahol a macska az otthonok védelmezője volt és ezért is illetve rendkívüli érzékenységének köszönhetően hasonlít egy macska szemére. Olyan széles tartományban és olyan távolságban érzékel, amit Ön észre sem venne, így teszi otthonát biztonságosabbá.

mozgaserzekelo1

 

mozgaserzekelo2

Multiszenzor

A Fibaro által kifejlesztett intelligens „szem” több hasznos funkciót is ellát. A mozgásérzékelésen túl, méri az aktuális környezeti hőmérsékletet, a fény intenzitását, valamint érzékeli az elmozdulást és az apró rezgéseket is. Felismeri a szabotázs, vagy betörési kísérletet, ha tűz keletkezik és még számos veszélyt, ami otthonát fenyegetheti.

Színekkel is jelez

A Fibaro mozgásérzékelő a különféle információkat többszínű LED-ekkel is jelzi Önnek, legyen szó a szoba hőmérsékletéről, vagy a szobában történt mozgásokról.

mozgaserzekelo3

mozgaserzekelo4

Kicsi és szép

A Világ legfejlettebb technológiája egy apró és mutatós eszközbe zárva, hibátlan fehér burkolattal és mindössze 44mm-es átmérővel.mozgaserzekelo5

Intelligens Mozgásérzékelés

A Fibaro mozgásérzékelő figyelmét semmi sem kerüli el, a legapróbb mozgást is érzékeli. Minden helyiség más és más, ezért a mozgásérzékelő érzékenységét az adott szobához és az egyedi igényekhez állíthatja.mozgaserzekelo6

Szemmel tartja otthonát és szeretteit

Szeretné tudni, hogy mi történik otthonában, amíg távol van? Ha Ön üzleti úton, vagy éppen az irodában van, a Fibaro mozgásérzékelő figyel otthonára és védi a szeretteit. Azt is érzékeli, hogy ki mennyi időt tölt egy adott helyiségben, így például Ön értesülhet arról, hogy gyermeke a házi feladat megírása helyett éppen a nappaliban nézi a Tv-t és akár ki is kapcsolhatja a készüléket távolról is.

mozgaserzekelo7

Figyel a vendégeire

Tegyen Fibaro mozgásérzékelőt az ajtó mindkét oldalára és mindig tudni fogja hányan léptek be és hagyták el otthonát. Például amikor gyermeke egyedül van otthon, Ön értesülhet arról, hogy volt-e látogatója, vagy Ő maga elhagyta-e a házat.

mozgaserzekelo8

Megtanulja az Ön szokásait

A Fibaro mozgásérzékelő elemzi az Ön szokásait, megtanulja azokat és így bizonyos műveleteket automatikus is végre tud hajtani. Két Home Center segítségével létrehozhat egy rendszert. Az egyik vezérlőt elhelyezi otthonában, a másikat az irodában, vagy akár a nyaralójában és a két egység folyamatosan tud kommunikálni egymással,  így gazdaságosan üzemeltetheti az egységeket és nem utolsó sorban biztonságban tudhatja azokat.

mozgaserzekelo9

Otthona együtt ébred Önnel

Ahogy felébred a mozgásérzékelő információt küld a Home Center központi egységnek, amely elvégzi a szükséges feladatokat: optimális hőfokra állítja a hőmérsékletet, felhúzza a redőnyöket, bekapcsolja a kávéfőzőt,…

mozgaserzekelo10

Szabotázsvédelem

Annak érdekében, hogy Ön biztonságban tudhassa családját, a Fibaro mozgásérzékelő szabotázsvédelemmel is rendelkezik. Az érzékelő elmozdítása esetén a rendszer azonnal jelez.

mozgaserzekelo12

Együttműködik más eszközökkel

A Fibaro mozgásérzékelő tökéletesen működik minden helyzetben és számos más eszközzel integrálható. Például egy illetéktelen behatolót érzékelve felkapcsolja a világítást, hogy a kamera élesebb képet tudjon rögzíteni.mozgaserzekelo14

mozgaserzekelo13