intelligens_dugalj_top

A legkifinomultabb dugalj

A FIBARO fali csatlakozó/dugalj egy rendkívül intelligens, formatervezett, kompakt, plug&play eszköz. Bárhol alkalmazható, bármilyen hozzá csatlakoztatott elektromos készüléket irányíthatunk rajta keresztül, továbbá a készülék teljesítményét is mérhetjük és nyomonkövethetjük.

plug_1
plug_2

Kompakt és szép

A FIBARO fali csatlakozó a Világon jelenleg létező legkisebb és legszebb effajta eszköz. Modern kialakításának köszönhetően tökéletesen illeszkedik minden belsőépítészeti formatervezéshez. A szép és sima kialakítása és az RGB gyűrű is különlegessé teszi.

plug_3

Ultra Plug&Play

A FIBARO fali csatlakozó/dugalj telepítése nem igényel különösebb szakértelmet, nincs szükség villanyszerelőre, vagy szerszámokra. Egyszerűen csak ki kell venni a dobozból, behelyezni a konnektorba, a gombok segítségével csatlakoztatni a Fibaro rendszeréhez és már használhatja is. A felhasználóbarát kezelőfelület segítségével a rendszerhez való hozzárendelés is néhány másodpercet vesz igénybe.

plug_4

 

plug_5

Egyedülálló formatervezés

Ez a dugalj mesteri precizitással megtervezett és extrém körülmények között tesztelt intelligens eszköz. Nem csak egyszerűen egy távirányítható fali csatlakozó, hanem egy mérnöki remekmű.

okosdugalj

Tudta Ön, hogy…?

A burkolata magas minőségű anyagból készül és 3 nanométeres precizitással polírozzák.
Az RGB LED gyűrű a színe változtatásával tájékoztat a csatlakoztatott fogyasztó energiafelhasználásáról.

Energiatakarékosság

[rev_slider energiatakarekossag]

 

plug_7

Gyerekbarát és biztonságos

A FIBARO dugaljt egy speciális beépített biztonsági csatlakozófedéllel látták el. Ez nagyon fontos és hasznos biztonsági megoldás, amennyiben kisgyermek van a helyiségben, hiszen az ő kíváncsisága és találékonysága határtalan.

plug_8

Riasztás meghibásodás esetén

A FIBARO intelligens dugalj a legbiztonságosabb ilyen eszköz, mert lekapcsolja az elromlott berendezést, így segít megóvni az elektromos rendszer többi elemét.

 

plug_9

Terhelés ellenőrzés alatt

A FIBARO dugalj lehetővé teszi Önnek, hogy ellenőrizhesse az elektromos energia felhasználását. Az RGB gyűrű a terhelés függvényében változtatja a színét, ezáltal folyamatosan tájékoztat a hozzá csatlakoztatott fogyasztó energiafelhasználásáról.

A beépített hőmérsékletérzékelő például villogó lila fénnyel figyelmeztet, ha a dugalj hőmérséklete 55°C fölé emelkedik, vagy ha a terheltség eléri a maximum 2,5 kW-ot.

plug_10

Beépített hálózati hatótávolság vizsgáló

A FIBARO dugalj egyedülálló funkciói közé tartozik, hogy ellenőrzi a Z-wave vezeték nélküli hálózat paramétereit. A hálózat állapotát az RGB gyűrű is jelzi színekkel. A folyamat elindításához a dugalj oldalán található gombot kell nyomva tartani néhány másodpercig és a lila LED fénye jelzi, hogy a tesztelés folyamatban van.

plug_11_r

plug_11_d

Bébiszitter

A gyerekek nevelésében fontos a szabályok tisztázása. Csatlakoztassa a dugaljhoz a gyerek játékkonzolját és/vagy a TV-t és ezután távolról is dönthet arról, hogy a gyerekek mikor és mennyi időt tölthetnek játékkal. Állandó beállításokkal is irányíthatja ezen eszközök használatát.

plug_12

Vezeték nélküli frissítés

Vezeték nélkül frissítheti eszközét, nem szükséges eltávolítani a fogyasztót a dugaljból csak nyomja meg a frissítés gombot és magától elvégzi a műveletet.

plug_13

Műszaki adatok:

  • Energiafogyasztás: max 0,8 W
  • Rádió Protokoll: Z-Wave
  • Frekvencia: 868,4 MHz
  • Áramforrás: 230V +/- 10%, 50Hz
  • Maximális teljesítmény: 11A/230V folyamatos terhelés
  • Túlmelegedés elleni védelem: 105°C-nál kikapcsol
  • Környezeti hőmérséklet: 0-40°C
  • Átviteli hatótávolság: akár 50m szabadban és szerkezettől függően akár 30m beltérben
  • Méretek: 65mm x 43mm

Nézze meg a kisfilmet!

Intelligens dugalj_youtube